• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Govedarica: Odazvaću se na Dodikov poziv, ako...

Autor Agencije

Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica izjavio je danas da će se odazvati pozivu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da se sastanu, pod uslovom da Dodik odredi teme razgovora.

 Govedarica: Odazvaću se na Dodikov poziv, ako... Izvor: Mondo.ba/Vedran Ševčuk
Izvor: Mondo.ba/Vedran Ševčuk

"Ja lično sumnjam u iskrene namjere predsjednika Srpske, koji je i predsjednik SNSD-a i više puta je pokazao da mu je, prije svega, bitan interes njegove političke partije, što nas dovodi do toga kako i na koji način da se opredijelimo o ovom pitanju", rekao je Govedarica novinarima nakon sjednice Predsjedništva SDS-a.

On je naveo da nema te teme o kojoj ne treba razgovarati kada je riječ o interesu građana Srpske, dodajući da se, ako će se "pro forme" voditi sastanci, onda na takav sastanak neće odazvati.

"Imajući u vidu da ovaj poziv nema svoj dnevni red i da nema određene teme o kojima bismo razgovarali, ja u narednom vremenu očekujem od predsjednika Republike Srpske da apostrofira teme o kojima ćemo razgovarati i onda ćemo vidjeti kako i pod kojim uslovima", istakao je Govedarica.

On je dodao da je spreman da u interesu građana Srpske razgovara, ali ne da razgovara "pro forme", već o određenim temama u kojima bi se došlo do određenih rješenja.

Govedarica je rekao da je na sjednici Predsjedništva SDS-a usvojena neopoziva ostavka generalnog sekretara SDS-a Vlade Babića i na njegovo mjesto je imenovan u svojstvu vršioca dužnosti Igor Ostojić, te da se na sjednici razgovaralo kako i na koji način pomoći određenim opštinskim odborima.

On je naveo da će poseban aspekt interesovanja biti Banjaluka, jer taj grad zaslužuje jači gradski odbor SDS-a.

Tagovi

SDS

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE