• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Obilježavanje 11. jula kao i do sada

Autor SRNA

Predsjednik RS Milorad Dodik izjavio je danas u Srebrenici da je prioritet u budućem radu u ovoj opštini izgradnja infrastrukture, odnosno rekonstrukcija ulica, fasada na zgradama, vodovodnih mreža i pokretanje banje Guber.

 Dodik: Obilježavanje 11. jula kao i do sada Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba
Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

"Potrebna je rekonstrukcija svih ulica, da se uradi nova rasvjeta i da se rekonstruišu postojeći objekti i zgrade, te izgrade novi... Imaćemo evidenciju ko će i koliko tačno šta finansirati, te vidjeti na šta se troše sredstva iz Srbije", rekao je Dodik na konferenciji za novinare nakon sastanka sa novoizabranim načelnikom opštine Srebrenica Mladenom Grujičićem.

Dodik je rekao da će Bošnjacima biti ponuđeno formiranje zajedničke vlasti u Srebrenici.

"Imajući u vidu specifičnost opštine, već se kreira atmosfera zajedničkog i to je ono što podržavam jer je to potreba", istakao je Dodik.

On je dodao da je 11. jul datum kojim se obilježava stradanje Bošnjaka u ovoj opštini i najavio da će se tako tretirati i ubuduće, te da se, u tom pogledu, ništa neće mijenjati u odnosu na ranije godine.

"Organizatori će tretirati sadržaj tog dana, a lokalna zajednica će biti prisutna kao i do sada. Ništa se neće promijeniti", naglasio je Dodik.

Novoizabrani načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić rekao je da je na sastanku sa predsjednikom Republike razgovarano i o pitanju rebalansa budžeta.

"Potrebno je i da što prije konstituišemo vlast kako bi mogli usvojiti kvalitetan i operativni plan, koji je za dobrobit svih građana ove opštine", izjavio je Grujičić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE