• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Mićić potpisao pismo ministrima

Autor mondo.ba

Načelnici 19 opština i gradova u Srpskoj, iz redova SZP-a danas su Vladi RS i ministrima u Vladi uputili otvoreno pismo u kojem ih pozivaju da iznesu svoj stav u vezi buduće saradnje sa opštinama u kojima na izborima nije pobijedio SNSD.

Načelnici opština iz Saveza za promjene traže da im članovi Vlade odgovore na nedoumice s obzirom na to da se nisu oglasili povodom javnog istupa Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske i SNSD-a, u kojem je najavio da Vlada Republike Srpske neće sarađivati sa opštinama u kojima nije pobijedio SNSD.

"Hoćete li vi, kao ministri, u skladu sa Ustavom i zakonima Republike Srpske sarađivati sa 19 opština u kojima nije pobijedio SNSD? Šta ćete za naše opštine i gradove konkretno uraditi, pojedinačno, po resorima? I ako ćete uraditi, u kojem periodu?", navodi se u pismu načelnika Vladi Republike Srpske.

Pismo je potpisao i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, a to je posebno interesantno ako se uzme u obzir da je upravo Mićić prekršio dogovor da se funkcioneri SZP-a sastaju sa Dodikom i ljudima iz SNSD-a.

Komentarišuči Mićićev potez, lider SDS-a Vukota Govedarica izjavio je danas da je u pitanju "manji incident" te izrazio nadu da se tako nešto neće ponavljati.

"Mićić je svjestan da je sezona papaka prošla, samim tim što je imao priliku da takve pobijedi. Smatram da je ovo trenutak u kome se gospodin Mićić nije snašao na najbolji mogući način, odnosno nije se snašao u toj novonastaloj situaciji", rekao je Govedarica, a prenosi BN.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Momir

Pa ne možete porediti g.dina Miću Mićića sa ovim guslarom,bilo u kom pogledu.

Gz

Vukota pre ce biti da se ti nisi dobro snasao a Mico i te kako zna sta radi. Ti pricas Micicu a njemu je ovo 3 ili 4 mandat u Bjeljini. Ako ti Bjeljina okrene ledj pisi kuci po odjelo.

MONDO REPORTAŽE