• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Karadžić je u pravu

Autor SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je saglasan sa stavom prvog predsjednika Srpske Radovana Karadžića "da je za Srebrenicu kriv izdajnik srpskog naroda, koji je najviše oštetio srpske interese".

 Dodik: Karadžić je u pravu Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba
Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

On je ponovio da bi bilo najbolje da se formira međunarodna komisija koja bi utvrdila istinu o dešavanjima u Srebrenici.

"Slažem se da bi naša pozicija bila mnogo bolja da nije bilo Srebrenice, koju su mnogi koristili kao izgovor da krše međunarodno pravo. Ima dosta neistina i podmetanja u vezi sa Srebrenicom i najbolje bi bilo da se napravi međunarodna komisija, koja će tačno utvrditi ko je bio vojna, a ko civilna žrtva, i ja bih takav izveštaj prvi podržao", rekao je Dodik za beogradski "Alo".

Prvi predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić izjavio je za "Nedeljnik" da je pitanje Srebrenice najteže pitanje koje je dio procesa koji se protiv njega vodi u Haškom tribunalu.

"Ko god da je to uradio, bio je izdajnik srpskog naroda i najviše je oštetio srpske interese. To se nikada nije desilo u našoj istoriji i nije se smjelo dogoditi ni sada... Za nas je to bilo potpuno neočekivano i nevjerovatno", istakao je Karadžić.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Nikad ali bas nikad prava istina o Srebrenici se nece saznati jer to nije u interesu ni Bosnjaka ni Zapada.na hiljade i hiljade ima pitanja a odgovor je kako kome odgovara. Odgovor, DA, ali to nije istina vec odgovor

MONDO REPORTAŽE