• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Ni Čavić se nije "skidao" s RTRS-a prije...

Autor SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nije bilo potrebe za negativnim komentarima predstavnika DNS-a u Narodnoj skupštini o poslovanju RTRS, koja je dobar javni emiter i susreće se sa problemima kao i sve druge medijs

 Dodik: Ni Čavić se nije "skidao" s RTRS-a prije... Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO
Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

"Mislim da nije bilo razloga za takvo reagovanje. Više se radilo o nekim ljudima koji su dobacili neke svoje stavove, a predsjednik Narodne skupštine je to neoprezno iznio u javnost", rekao je Dodik novinarima u Gradišci.

Predsjednik Srpske kaže da je RTRS veoma važan za ukupni medijski odraz Republike Srpske, kao što su važne i druge medijske kuće, dodajući da udar na RTRS predstavlja udar na Republiku.

"I ranije je bilo sasvim normalno da RTRS prati svaku aktivnost nas koji smo u državnim organima. Kada je Dragan Čavić bio predsjednik Republike, nije se `skidao` sa televizije, ali to je bilo normalno jer je bio predsjednik", istakao je Dodik.

On je rekao da se aktivnosti predsjednika svuda u svijetu prate, da je nemoguće da u Republici Srpskoj bude drugačije.

"Pogledajte medije u Americi ili u bilo kojoj zemlji. Prve vijesti su uvijek o tome šta rade predsjednici, šta radi Vlada. Tamo gdje se drugačije radi, tu niti ima države, niti ima vlasti, niti ima bilo čega", naglasio je predsjednik Srpske.

On kaže da u teškim uslovima rade gotovo svi mediji, ali da to govori o tome da nije postignuta finansijska konsolidacija i da postoje problemi koje bi trebalo rješavati.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE