• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sipa "češljala" u Maglaju

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu izvršili su pretres na lokaciji u Maglaju, preduzimajući pojačane aktivnosti s ciljem sprečavanja i otkrivanja terorističkih prijetnji, saopšteno je danas iz Sipe.

Ova akcija sprovedena je u petak, 30. decembra, u saradnji sa Obavještajno-bezbjednosnom agencijom BiH, a po naredbi Suda BiH i pod nadzorom Tužilaštva BiH.

Izvršen je pretres stambenog objekta, zbog postojanja osnova sumnje da je lice koje koristi taj objekat počinilo krivično djelo neovlašten promet oružjem i vojnom opremom, te proizvodima dvojne namjene.

Prilikom pretresa pronađeni su i privremeno oduzeti punjenje za protivtenkovsku nagaznu minu, dvije ručne bombe, sporogoreći štapin dužine 10 metara sa detonatorskom kapislom, detonirajući štapin dužine metar, dvije protivpješadijske mine PPM3 sa eksplozivnim punjenjem bez upaljača, eksplozivno punjenje za protivpješadijsku minu i 17 metaka kalibra 7,62 milimetra.

Po okončanju pretresa, lice koje koristi navedeni objekat privedeno je u službene prostorije Sipe radi uzimanja izjave u svojstvu osumnjičenog.

Policijski službenici Sipe nastaviće da preduzimaju istražne mjere i radnje s ciljem dokumentovanja navedenog krivičnog djela.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE