• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Analiza, a ne rekonstrukcija Savjeta ministara?

Autor Agencije

Šef Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Aleksandra Pandurević izjavila je da će zatražiti da se sve političke partije koje učestvuju u Savjetu ministara BiH pozabave analizom rada svog kadra u toj instituciji.

Aleksandra Pandurević
Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba


"Danas postoji situacija da imamo sjednicu parlamenta, a u sali nemamo nikoga iz Savjeta ministara", rekla je Pandurevićeva novinarima.

Prema njenim riječima, to je nedopustivo i SDS će analizirati rad svih svojih funkcionera, ne samo ministara u Savjetu ministara, nego svih imenovanih lica, a onima koji se ne budu zadovoljili zahtjevima, biće zahvaljeno. Ona je najavila da će analizu rada sprovesti organi SDS-a.

"Ko nema rezultate, treba da da ide, ko ima rezultate treba da bude nagrađen. To je jedino mjerilo u SDS-u", navela je Pandurevićeva.

Na pitanje da li je zadovoljna radom ministara u Savjetu ministara BiH iz Saveza za promjene, Pandurevićeva je rekla da nije riječ o njenom stavu, već da će to ocijeniti organi SDS-a. Najavljujući da bi to trebalo da se dogodi veoma brzo, Pandurevićeva je naglasila da bi svaka politička partija "trebalo da snosi svoj teret odgovornosti".

"Meni ne pada na pamet da analiziram rad ministara iz drugih političkih partija, ali ono na što imamo pravo jeste da analiziramo rad naših funkcionera", kaže Pandurevićeva.

Ona je navela da, kada je riječ o tome da li je tačno da je rekla da će tražiti smjenu svih kadrova Saveza za promjene u Savjetu ministara BiH, izuzev ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirka Šarovića, Pandurevićeva je odgovorila da to nije tačno.

"Ja to nisam tako rekla", istakla je Pandurevićeva, koja smatra da su članovi Savjeta ministara iz Saveza za promjene najbolji ministri.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE