• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SIPA hapsila u Banjaluci i zapadnoj Hercegovini

Autor SRNA

Agencija za istrage i zaštitu /Sipa/ sprovela je danas na području Banjaluke, Širokog Brijega i Gruda operativnu akciju kodnog naziva "Rojal", u kojoj su uhapšene dvije osobe.

  Kako se navodi, "qkcija je usmjerena protiv organizovanog kriminala u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljen promet akciznih proizvoda."

Izvršeni su pretresi objekata na pet lokacija zbog postojanja osnova sumnje da su osobe koja koriste ove objekte vršile nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

U okviru ove akcije pet lica je privedeno u službene prostorije Sipe od kojih su nakon kriminalističke obrade dva lica lišena slobode. Lica lišena slobode biće predata postupajućem tužiocu Tužilaštva BiH na dalje postupanje.

Prilikom pretresa pronađeno je i privremeno oduzeto pet mobilnih telefona sa SIM karticama, 20 kilograma filtera za cigarete u rinfuzi, tri palete kartonskih omota za cigarete ukupne težine dvije tone, rolne za omot cigareta i drugi repromaterijal namijenjen za punjenje i pakovanje cigareta.

Akcija je sprovedena u saradnji sa policijskim službenicima MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona, a po naredbi Suda BiH i pod nadzorom Tužilaštva BiH, saopšteno je iz Sipe.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE