• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujanović u Sarajevu: Bez komentara o reviziji

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović nije htio da komentariše zahtjev za reviziju presude MSP po tužbi BiH protiv Srbije, koji je podnio Bakir Izetbegović.

''U ovoj fazi od Crne Gore je jedino logično da ne komentariše ono što je bilo prije podnošenja zahtjeva. Druga stvar, svi u regioni imamo različito viđenje nekih stvari iz prošlosti što ne bi trebalo da naruši zajedničku sadašnjost", izjavio je crnogorski predsjednik danas u Sarajevu.

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović je u dvodnevnoj službenoj posjeti Sarajevu.

Crnogorski predsjednik svečano je dočekan uz najviše državne i vojne počasti ispred zgrade Predsjedništva BiH, a nakon toga uslijedio je susret s predsjedavajućim Predsjedništva Mladenom Ivanićem i članovima Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem.



Programom posjete je planirano je da se Vujanović u toku dana sastane i sa članovima kolegijuma oba doma Parlamentarne skupštine BiH i predsjedavajućim Savjeta ministara BiH Denisom Zvizdićem.

Crnogorski predsjednik će sutra posjetiti i Staru pravoslavnu crkvu Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila, Gazi Husrev-begovu džamiju, Katedralu Srca Isusova i Sinagogu - Muzej Јevreja BiH. Kako je najavljeno, domaćin šetnje Sarajevom predsjedniku Crne Gore biće član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, uz prisustvo gradonačelnika Sarajeva Abdulaha Skake.

Vujanović je u Sarajevo doputovao po pozivu Predsjedništva BiH, a iz njegovog kabineta je saopšteno da će posjeta biti potvrda i afirmisanje sadržajnih i prijateljskih odnosa dvije države, kao i unapređenje saradnje u svim oblastima.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE