• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salkić se sudario: "Dodik mi ne da vozača"

Autor SRNA

Potpredsjednik Republike Srpske Ramiz Salkić smatra da ga predsjednik Srpske Milorad Dodik onemogućava u vršenju njegove funkciju i "u borbi za interese Bošnjaka i svih drugih građana Srpske".

  U saopštenju se navodi da je Salkić nedavno imao lakšu saobraćajnu nezgodu nedaleko od Zvornika, te da je i za to kriv predsjednik Srpske, jer mu je "uskratio pravo na vozača, iako na to formalno ima pravo".

"Ramiz Salkić je nedavno imao lakšu saobraćajnu nesreću nedaleko od Zvornika. Tom prilikom je lično upravljao službenim vozilom, jer je predsjednik ovog entiteta Milorad Dodik od 2014. godine Salkiću uskratio pravo na vozača, iako on na to formalno ima pravo", navodi se u saopštenju.

Salkić optužuje kabinet predsjednika Republike Srpske da od 2014. godine "čini sve da onemogući rad potpredsjedniku iz reda bošnjačkog naroda, spriječivši ga da oformi svoj kabinet i da, u skladu sa Ustavom, zastupa prava Bošnjaka, kao ravnopravnog i konstitutivnog naroda u Srpskoj".

"Nažalost, kao potpredsjednik nisam u mogućnosti da bilo šta preduzmem, iako 200.000 Bošnjaka to traži od mene, ali i veliki broj Srba koji svakodnevno šalju pisma i traže susrete", tvrdi Salkić.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

zena-zmaj

Molim predsjednika Republike Srpske gospodina Milorada Dodika da gospodinu Salkicu uplati dodatne casove voznje, kako isti ne bi bio zivotno ugrozen. Ukoliko se ne iznadju sredstva u budzetu za ovaj plemeniti cin, predlazem organizovanje javne akcije u cilju prikupljanja istih.

MONDO REPORTAŽE