• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Koalicija traži ostavku Balabana!

Autori mondo.ba Autori Žarko Marković

Šefovi gradskih odbora SNSD-a, DNS-a, SP-a i US-a, te odbornik iz reda nacionalnih manjina Saša Čudić pozvali su danas predsjednika banjalučke gradske skupštine Budimira Balabana da podnese ostavku.

U saopštenju koje je medijima upućeno iz banjalučkog SNSD-a navodi se da je danas u Banjaluci održan sastanak predsjednika gradskih odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata, Demokratskog narodnog saveza, Socijalističke partije i Ujedinjene Srpske – Igora Radojičića, Nedeljka Čubrilovića, Radenka Komljenovića i Milana Petkovića – i odbornika iz reda nacionalnih manjina Saše Čudića, koji su potpisnici koalicionog sporazuma za Grad Banjaluku.

"Svi učesnici razgovora su potvrdili privrženost potpisanom koalicionom sporazumu i izrazili opredjeljenje da se nastavi sa započetim programima i projektima.Zbog pokušaja narušavanja unutrašnjih odnosa u koaliciji, svi potpisnici sporazuma su se usaglasili da predsjednik Skupštine Grada gospodin Budimir Balaban više ne uživa povjerenje koalicije i pozivaju ga da podnese ostavku. Ukoliko ostavka gospodina Balabana izostane, potpisnici koalicionog sporazuma su saglasni da se zatraži njegov opoziv sa mjesta predsjednika Skupštine Grada", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić ovlašten da u ime koalicije razgovara sa svim političkim subjektima u Skupštini Grada o nastavku započetih programa i projekata i daljim odnosima u Skupštini Grada.



Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE