• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apel PDP-a: Grad da zaštiti Stanivukovića

Autor SRNA

Gradski odbor PDP-a pozvao je gradonačelnika Banjaluke i predsjednika Skupštine grada da reaguju i zaštite odbornika ove partije u gradskoj skupštini Draška Stanivukovića "od policijskog pritiska koji je na njega danas izvršen".

 Apel PDP-a: Grad da zaštiti Stanivukovića Izvor: MONDO/Brankica Spasenić
Izvor: MONDO/Brankica Spasenić

U saopštenju PDP-a navodi se da gradski odbor stranke najoštrije osuđuje današnju akciju policije, u kojoj joj su tri patrole sa ukupno 12 policijskih službenika došle na adresu Stanivukovića, da bi mu uručili prekršajnu prijavu u iznosu od 40 KM.

"PDP smatra da zakon mora važiti jednako za sve, ali se ovdje očigledno radi o pretjeranoj upotrebi sile, režimskom policijskom pritisku i direktnoj prijetnji Stanivukoviću, zbog stavova koje iznosi u javnosti", navodi se u saopštenju.

Iz ove partije poručuju da PDP nikada neće prestati da se bori za svoje ideje i za poštenu, snažnu i pristojnu Republiku Srpsku, bez obzira "na bilo kakve pritiske i prijetnje SNSD-ovog režima".

Pojedini mediji prenijeli su danas da je Stanivuković dobio prekršajnu prijavu, jer je prijepodne na zaustavnoj traci na ulici u blizini zgrade Vlade Republike Srpske u Banjaluci održao konferenciju za novinare.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

xy

Mora neko podici glas ptotiv kriminalne vlasti, kad nece narod koji se navodno pati, mora opozicija. Zato i postoji, zato se i zove opozicija. Ne znam kome to smeta, meni ne iako nisam njihov simpatizer. Naravno da mu policija u tolikom broju nije trebala doci pred kucu, moze se to izvesti diskretnije. Mogli su ga kazniti na licu mjesta, ako je napravio prekrsaj. Kod nas sve kako ne treba. Dobro je da ga nisu uhapsili.

Pedja

Zar je svima promaklo da su covjeku dosla tri vozila sa dvanaest policajaca?!! Mi im placamo gorivo, vozila i plate da se bahate i isiljavaju nad kime hoce. Ako je Stanivukovic prekrsio zakon, treba ga kazniti, ali mora se pozvati na odgovornost i onaj ko je poslao ovih 12 "policijskih sluzbenika"

Bl

Pitam se od koga da ga zastiti grad? Pa sam trazi paznju. Svasta cemo jos vidjeti. Ovo nije normalno.

Undershtaker

Neka se sam zaštiti od onih koji sa savjetuju da radi ovakve gluposti.

Dani

S. Koreja

MONDO REPORTAŽE