• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Lukač neće biti smijenjen

Autor SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da "ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač neće biti smijenjen, jer je profesionalno i odgovorno radio svoj posao i juče i svakog dana od kako je imenovan na tu funkciju".

"Dragan Lukač je i u ratu činio ono što i danas u miru čini. Uvijek je bio na liniji odbrane ove države, dok se Vukota Govedarica u kamionu brašna sklonio u Srbiju, a Dragan Čavić sramno prihvatio izvještaj o Srebrenici i tako trajno žigosao svoj narod. Upravo ta dvojica, pojačana sa političkim profiterom Branislavom Borenovićem uzeše sebi za pravo da parlamentarni život u Republici Srpskoj uslovljavaju ostavkom najboljeg ministra unutrašnjih poslova kojeg je Srpska ikada imala", rekao je Dodik Srni komentarišući najave opozicije da će tražiti smjenu ministra Lukača.

Predsjednik Srpske je naglasio da "Narodna skupština nije prćija ni Milorada Dodika, ni Vukote Govedarice da bi neko kalkulisao s njom i dešavanjima u njoj".

"Zato im preporučujem da ne kalkulišu sa tim stvarima. Narodna skupština je vlasništvo ovog naroda, a narod je na izborima rekao ko će u njoj biti vlast, a ko opozicija. Ukoliko ta opoziciona manjina nastavi da ugrožava demokratsku volju većine i ustavni poredak ove države izvodeći kojekave revolucije po najvišem zakonadovanom tijelu zemlje, mi ćemo kao ozbiljna vlast i ozbiljna država znati tome da se suprostavimo. Na to na obavezuju Ustav i zakoni Republike Srpske", rekao je Dodik.

Predsjednik Republike je poručio da građani Srpske mogu biti spokojni, da je stanje u Republici stabilno i da sve institucije funkcionišu u skladu sa Ustavom i zakonima ove države.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE