• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mektić: Tadića treba isključiti iz SDS-a

Član Glavnog odbora SDS-a Dragan Mektić rekao je danas u Sarajevu da postoje provjerene informacije da je član SDS-a Ognjen Tadić podnio zahtjev za registraciju političke partije Osnovnom sudu u Banjaluci.

Mektić je ocijenio da je Tadić na taj način "prevršio svaku mjeru štetnosti svog djelovanja u SDS-u" i da SDS treba da isključi takvog i svakog drugog pojedinca koji radi protiv interesa stranke.

"Dosta je više eksperimenata sa Tadićem. On radi protiv interesa i stavova SDS-a i šteti ovoj stranci", rekao je Mektić novinarima.

Prema njegovim riječima, Tadić već duže vrijeme ne poštuje stavove i interese SDS-a i istupa samostalno sa raznim prijedlozima, inicijativama i idejama koje nikada ni na koji način nisu raspravljane na organima SDS-a.

"Ako je sa nekim popio kafu i neobavezno pričao u zgradi zajedničkih institucija, nekorektno je da iznosi kao zvanične razgovore sa SDS-om i zloupotrebljava nekoga ko je kolegijalan i razgovarao je sa njim", dodao je Mektić.

On tvrdi da nije tačno da je Tadić pisao program Saveza za promjene, dodajući da je to skup ideja, razmišljanja i načina rješavanja određenih problema, prije svega, tri političke partije - SDS-a, PDP-a i NDP-a.

"Neka formira političku partiju, on ne može biti lider u Savezu za promjene, bar što se tiče SDS-a", poručio je Mektić.

On ističe da se Tadić u posljednje vrijeme samoinicijativno bavio i kadrovskom politikom.

Mektić je izrazio uvjerenje da će SDS u narednom periodu tražiti nova lica u koja će građani Srpske imati povjerenja.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rrrr

Svi ce pametni otici,jer Sds sav ide stramputicom. To nije nekadasnji Sds. Ja sam prvi odustao kad je onaj bimbalj dosao na celo i ulizuje se zapadu! A o saradnji sa bakirom da ne pricam. VIDITE LI DA TONETE? PLACENI STE DA RUSITE SISTEM! Poz sa Pala!

Mario

Nisam stranacki obojen,ne pripadam ni jednoj stranci ne idem na izbore ali cu sad izaci iz inata i glasati za SNSD.Mada su i oni kao i vi,samozivi ljudi ali bar biram od dva zla manje.

MONDO REPORTAŽE