• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uklonjeni "prozivački" bilbordi na Palama

Autor SRNA

Na Palama je uklonjeno pet bilborda na kojima su prozvani poslanici i delegat SDS-a u parlamentu BiH Mladen Bosić, Aleksandra Pandurević i Darko Babalj, dok u Istočnom Novom Sarajevu još nisu.

 Uklonjeni "prozivački" bilbordi na Palama Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

Policija u Istočnom Sarajevu izašla je na mjesta gdje su postavljeni bilbordi, dokumentovala slučaj i obavijestila tužioca Okružnog javnog tužilaštva u ovom gradu.

Nepoznati autori postavili su jutros u Istočnom Novom Sarajevu i na Palama bilborde pored glavne saobraćajnice na kojima prozivaju Bosića, Pandurevićevu i Babalja zbog predložene deklaracije o izgradnji trase budućeg brzog puta Beograd -Sarajevo.

Na bilbordima je navedeno da su Bosić, Pandurevićeva i Babalj glasali za trasu puta Beograd-Sarajevo preko Tuzle, Vogošće, Ilijaša, Zenice i Žepča, a ne za trasu puta koja vodi preko Lukavice, Pala, Sokoca, Rogatice i Višegrada.

"Hvala im u ime 150.000 stanovnika ovog kraja i 21.700 poginulih boraca Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske", navedeno je na bilbordu

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Antikapitalista

SDS je unistio sarajevske Srbe i dalje ih unistava. Unistio ih je u ratu predajuci zajedno sa njihovim mentorom Milsevicem dijelove grada sa 120.000 Srba Federaciji. A te su dijelove grada Srbi odbranili. SDS je svadjao istok i zapad Srpske da bi na sukobu cuvao svoju moc. Sreca je da su mnogi ljudi u I. Sa i u BL normalni i znaju da su braca. Kao sarajevski Srbin nadam se da ce ta sramota d partije SDS otici sa politicke scene. Nisu ni drugi sjajni, ali ovi su zlo.

MONDO REPORTAŽE