• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NDP: Frustracije i bezidejnost Nenada Stevandića

Autor Agencije

Stvaranje saveza Ujedinjene Srpske i SNSD-a koji, prema lideru US- Nenadu Stevandiću, treba da dovede do potpunog sloma opozicije, pokazuje političku slabost bezidejnih pojedinaca i njihovih marionetskih partija, smatraju u NDP-u.

U saopštenju iz NDP-a navodi se da su ciljevi o kojima priča Stevandić još jedan pokazatelj "političke frustracije i opšte bezidejnosti politike koju vodi ovaj neodgovorni pojedinac".

NDP je mišljenja da to nisu ozbiljne politike, te da osim, kako kažu, populizma i ispraznih fraza, ništa drugo do sada nije ni ponuđeno od lidera te partije, koju će narod na vrijeme poslati u istoriju političkog djelovanja.

"Nemamo namjeru baviti se malicioznošću i kompleksima pojedinaca koji ne doprinose niti jednom suštinskom rješenju problema građana, ali nam je obaveza pozvati neodgovorne poltičare da skinu lažne oreole sabornosti i nacionalizma i prestanu da budu kočničari napretka i demokratskog razvoja Republike Srpske", dodaje se u saopštenju.

Lider Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić istakao je nakon sastanka delegacija SNSD-a i Ujedinjene Srpske, da ova stranka treba da pruža podršku stabilnom ambijentu u Srpskoj i da dovede do potpunog sloma političkog bloka Saveza za promjene.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE