• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Praljakova advokatica: Ne znam je li mrtav

Autor SRNA

Nataša Favo Ivanović, advokatica Slobodana Praljka, rekla je da nema informaciju da li je njen branjenik, koji je u sudnici ispio otrov, preminuo od posljedica trovanja.

"Imam informaciju isto kao i vi, dobila sam je kad sam izašla iz sudnice. Ne znam da li je provjerena. Ja sam trenutno u vozu za Amsterdam jer imam avion za sat vremena, tako da ne znam da li je provjerena, ali vrlo vjerovatno je istinita s obzirom na to šta smo vidjeli u sudnici", rekla je Ivanovićeva.

Ona je naglasila da bi neko u Hagu morao da odgovara zbog onog što se desilo i dodala da uopšte nema ideju kako je moguće da je Praljak unio otrov u sudnicu.

"Stvarno nemam ni najmanju ideju kako je to moguće. Jedino što vas mogu podsjetiti kako je predsjednik Srbija Slobodan Milošević isto imao svašta u zatvoru, jer je, u principu, bezbjednost ista u pritvorskoj jedinici Ševeningena kao i u Tribunalu. Prema tome, ništa se očigledno nije promijenilo", rekla je Ivanovićeva za "Sputnjik".

Hrvatski mediji su, pozivajući se na izvore bliske porodici objavili da je nekadašnji komandant Glavnog štaba Hrvatskog vijeća odbrane (HVO) general Slobodan Praljak preminuo u bolnici u Hagu od posljedica trovanja otrovom koji je ispio pred sudijama nakon što mu je potvrđena presuda.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE