• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP i dalje traži odgovor o helikopterskom letu

Autor SRNA

U PDP-u smatraju da je Helikopterski servis RS današnjim saopštenjem potvrdio da je pjevačica Svetlana Ražnatović "dovezena helikopterom Srpske" na nastup u Banjaluci, te i dalje traže hitan odgovor Vlade RS u vezi sa ovim letom.

Klub poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i dalje insistira da isključivo od Vlade Republike Srpske dobije odgovor po čijem nalogu je odobren ovaj let, koliko je koštao i kako će trošenje novca biti opravdano, navodi se u saopštenju PDP-a.

Iz ove stranke poručuju da PDP ne zanima da li je pjevačica na novogodišnji nastup "u noćni klub blizak ljudima predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku" stigla iz Beograda, sa Kipra, iz Sremske Rače ili sa Pavlovića ćuprije, već šta je uopšte radila u helikopteru Srpske.

"Ako je to zahvalnost za navodnu humanitarnu aktivnost, postavljamo pitanje -hoće li se helikopterom provozati i svi pjevači koji su prije nekoliko noći nastupali u humanitarnoj akciji u Banjaluci, kao i 89.000 dobrih ljudi koji su pozvali humanitarni telefonski broj?", saopšteno je iz PDP-a.

Helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske nisu imali nijedan registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine, te stoga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije u Srpsku doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović, saopšteno je danas iz Helikopterskog servisa Srpske.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE