• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inicijativa za bolju dostupnost lijekova u BiH

Autor mondo.ba

U Agenciji za lijekove BiH održan sastanak u okviru inicijative "Jačanje saradnje institucija na nivou RS, Federacije BiH i BiH s ciljem bolje zaštite javnog zdravlja stanovništva, pod sloganom `Mi štitimo vaše zdravlje`".

Vršilac dužnosti direktora Agencije za lijekove BiH Aleksandar Zolak i direktor Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske Dejan Kusturić usaglasili su aktivnosti čiji je cilj bolja dostupnost lijekova i medicinskih sredstava, kao i kvalitetnija zdravstvena zaštita stanovništva u BiH.

Predstavnici ove dvije ustanove razgovarali su o aktuelnim temama iz njihove nadležnosti, saopšteno je iz Agencije za lijekove.

Sastanak je održan u okviru inicijative "Jačanje saradnje institucija na nivou Republike Srpske, Federacije BiH i BiH s ciljem bolje zaštite javnog zdravlja stanovništva, pod sloganom `Mi štitimo vaše zdravlje`".

Sastanku su prisustvovali i zamjenik direktora Fonda zdravstvenog osiguranja Srpske Nataša Grubiša, glavni inspektor Inspektorata u Agenciji Indira Fazlagić, pomoćnik direktora Sektora za lijekove Biljana Tubić i pomoćnik direktora Sektora za pravne i opšte poslove Mladen Čančarević.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE