• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Jedini ispravan potez Vlade RS

Autor SRNA

Partija demokratskog progresa smatra da je zaključak Vlade RS o obustavljanju aktivnosti u vezi sa nabavkom radara i bezbjednosnih kamera po principu javno-privatnog partnerstva "jedini ispravan potez koji je povučen u ovom mandatu".

 PDP: Jedini ispravan potez Vlade RS Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba
Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Iz PDP-a ističu da je Vlada Srpske pred pritiskom javnosti i opozicije morala da zastane sa ovim projektom, po kojem bi, kako tvrde, "narod Srpske u narednim godinama bio primoran da sumnjivim preduzećima bliskim vlasti, osnovanim samo mjesec dana prije raspisivanja tendera za nabavku radara, uplati milione KM na račune".

"Međutim, izražavamo bojazan da vlast obustavljanjem ove aktivnosti samo kupuje vrijeme i i da će nakon `analize` najisplativijeg modela finansiranja pronaći način da nastavi sa sumnjivim aktivnostima", saopšteno je iz PDP-a.

Obustavljena nabavka radara u Srpskoj

Iz PDP-a ističu da će, bez obzira na sljedeće korake vlasti o ovom pitanju, taj projekat u potpunosti biti zaustavljen nakon 7. oktobra, kada će, "narod Srpske dobiti vlast koja brine o njegovim interesima".

Vlada Republike Srpske danas je donijela zaključak kojim se obustavljaju aktivnosti u vezi sa nabavkom radara i bezbjednosnih kamera prema principu javno-privatnog partnerstva i uputila je na preispitivanje modela finansiranja ovog projekta.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE