• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik počasni građanin Drvara

Autor SRNA

Opština Drvar obilježava danas, prvi put nakon 23 godine, Dan opštine. Za počasnog građanina Drvara biće proglašen predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik

 Dodik počasni građanin Drvara Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Opština Drvar obilježiće danas, nakon 23 godine, 27. juli kao Dan opštine.

"Za počasnog građanina Drvara biće proglašen predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, jer je njegova uloga i podrška Drvarčanima neizmjerna i stalno prisutna", rekao je Srni načelnik Goran Broćeta.

Zahvalnicu će dobiti i poslanik u parlamentu BiH Nikola Špirić, koji je, kako je naveo Broćeta, mnogo pomogao ekonomskom razvoju Drvara i koji nije dopustio da Drvar padne u zaborav.

On je istakao da će opština Drvar dodijeliti javna priznanja za zaslužne pojedince i preduzeća koji su doprinijeli razvoju i promovisanju opštine Drvar.

"Ovom prilikom dodijelićemo dvije zahvalnice učenicima generacije u srednjoj i osnovnoj školi u Drvaru, tri zahvalnice našim doktorima Nikici Gruboru, Siniši Bijeljcu i Milanku Maksiću za humanost. Posthumno ćemo odlikovati Miru Lukač koja je dala velik doprinos razvoju kulturno-umjetničkog društva", rekao je Broćeta.

Program obilježavanja Dana opštine počeće u devet časova svečanom sjednicom opštinskog vijeća, u 11 časova je polaganje vijenaca na Spomenik žrtvama Fašističkog terora, a za 18 časova je previđena svečana akademija u Domu kulture.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE