• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Gradiške krenuli u EU, stigli u Prnjavor!

Autor mondo.ba

Grupa baksuznih migranata, u pokušaju da se domogne tla EU, sakrila se u Gradišci u kamionsku prikolicu, misleći da će tako stići do Hrvatske, ali su, umjesto u susjednu državu, stigli ni manje ni više nego u - Prnjavor.

 Iz Gradiške krenuli u EU, stigli u Prnjavor! Izvor: Mondo/ Goran Sivački
Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Pronađeni su u krugu kompanije "Mladegs pak", a gdje je kamion dovozio robu, prenose Nezavisne novine.

Nezvanično, kada je u Prnjavoru otvorena cerada, migranti su povikali "Croatia, Croatia", ali su ubrzo shvatili da se tla EU, ipak, nisu domogli.

Iz kompanije "Mladegs Pak" su potvrdili za "Nezavisne" da se u njihovom prostoru ovaj neobični događaj odigrao jutros.

"Nakon što je kamion prevoznika došao na istovar robe u prostorije skladišta firme, iz kamiona su istrčala četiri nepoznata lica, za koje je utvrđeno da su migranti. Lica su trčeći izašla iz ograđenog dijela kompanije i zaputila se u nepoznatom pravcu", kazali su iz te kompanije.

Kako dodaju, kamion iz kojeg su izašli migranti išao je iz Evropske Unije, dovozeći sirovine za proizvodnju, a migranti su najvjerovatnije prilikom carinjenja robe u Gradišci pocijepali ceradu i ušli u kamion u nadi da će doći do zemalja EU, konkretno Hrvatske.

"Radnici u kompaniji su pravovremeno reagovali i pozvali policiju, koja je nedugo zatim locirala i identifikovala četiri muška strana državljanina", kažu iz kompanije "Mladegs Pak", te dodaju da nije bilo nikakvih pokušaja ugrožavanja bezbjednosti, te da je nesvakidašnji događaj protekao bez velikog remećenja svakodnevnih obaveza.

Iz policije su za "Nezavisne" potvrdili da su u Prnjavoru zatečena četiri migranta sa potrebnom dokumentacijom, te da je o svemu obaviještena Služba za poslove sa strancima BiH.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE