• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Govedarica: Nije bilo riječi o mojoj smjeni

Autori mondo.ba Autori Brankica Spasenić

Predsjednik SDS- Vukota Govedarica kazao je da se na današnjoj sjednici Predsjedništva ove stranke nije raspravljalo o njegovoj smjeni.

 Govedarica: Nije bilo riječi o mojoj smjeni Izvor: MONDO/Brankica Spasenić

- Ne, nije bilo riječi o mojoj smjeni - kazao je danas Govedarica.

On je ocijenio i da u u ovoj stranci „nema struja“, a poručio i da će SDS mogućnost ulaska u koaliciju sa SNSD-om razmatrati na sjednici Glavnog odbora.

- To ćemo vidjeti kada dođe sjednica Glavnog odbora SDS i kada se de fakto utvrde stavovi po tom pitanju – kazao je Govedarica.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

On je podsjetio da je uoči Opštih izbora obećao da, ukoliko bude izabran za predsjednika RS, neće dalje voditi SDS, a u slučaju poraza, „biti podvrgnut prije svega sopstvenoj odgovornosti, ali i SDS-u ponuditi ostavku“.

Karakteristično je da pres-konferenciji nakon Predsjedništva nisu prisustvovali Mirko Šarović, Milovan Cicko Bjelica, Aleksandra Pandurević, Mladen Bosić i Mićo Mićić, a od kojih su neki ovih dana iznosili drugačije stavove u vezi sa proteklim izborima i rezultatima u odnosu na samog Govedaricu i drugi dio stranke.

Govedarica je objasnio da danas nisu stali uz njega na konferenciju za medije nakon sjednice, jer su Šarović, Bjelica i Pandurević bili u žurbi, ali nije mogao odgovoriti zašto nije Mićić.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Objasnio je i da nije zadovoljan izbornim rezultatom.

- Smatram, kao i Predsjedništvo, da je rezultat mogao biti neuporedivo veći. Za NSRS nije zadovoljavajući – dodao je Govedarica.

Govedarica je kazao da je u danas na sjednici data podrška da se utvrdi „istina šta se desilo na izborima“

- Sačekaćemo preliminarne rezultate i uložiti sve prigovore i žalbe, koje su potrebne i građanima i svim političkim organizacijama. Tražimo prebrojavanje glasova, sa posebnim osvrtom na utvrđivanje nevažećih listića, kao i originalnih listića – kazao je danas Govedarica.



Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE