• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: „Opomena sa potpisom mafije“

Autor mondo.ba

Poslanici PDP-a i SDS-a u Narodnoj skupštini RS danas su oštro osudili uništavanje automobila ispred kuće poslanika PDP-a Draška Stanivukovića, te zatražili hitno rasvjetljavanje ovog događaja.

 PDP napad na automobil Draška Stanivuković Izvor: mondo.ba

Izvor: mondo.ba

Banjalučka policija saopštila je danas da obavljaju uviđaj i vode istragu u vezi oštećenja automobila marke "golf" koji je bio parkiran u ulici Bože Nikolića u Banjaluci, odnosno ispred Stanivukovićeve kuće.

Kako nezvanično saznajemo iz istrage, vozilo se vodi kao vlasništvo Gorana Stanivukovića, Draškovog brata, a prema trenutnim informacijama iz istrage posljednji ga je koristio Ivan Begić, koji je inače sarađivao u timu poslanika PDP-a.

Stanivuković je na svom Facebook profilu objavio fotografiju oštećenog vozila i upitao "ko mi i kakvu poruku šalje".

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović je istakao da je napad „opomena sa potpisom mafije“, te poručio da ova stranka čvrsto stoji iza Stanivukovića i svih njegovih aktivnosti, te pozvao sve bezbjednosne strukture da hitno riješe ovaj slučaj.

Izvor: mondo.ba

"Ovo je očigledno opomena sa mafijaškim potpisom, jer kako drugačije nazvati vandalski čin gdje je tokom noći uništeno vozilo Stanivukovića sa potpisom koji je karakterističan mafijaškim filmovima", kazao je Borenović.

Šef poslaničkog Kluba PDP-a Perica Bundalo smatra da je napad jasna poruka da narodni poslanici „ne treba i ne smiju da razmišljaju svojom glavom“!

"Izričito zahtijevamo od MUP-a RS da otkriju počinioce ovog vandalskog čina", kazao je Bundalo.

Poslanik SDS-a Nebojša Vukanović je ocijenio da je ovaj događaj „poruka svim građanima da nisu bezbjedni i da mafija vlada državom“.

"Tražimo od MUP-a RS da u roku 48 sati privede napadače, a prije svega nalogodavce. U protivnom treba istrajati na smjeni ministra Dragana Lukača, jer sjetite se samo nerasvijetljenog napada na novinara Vladimira Kovačevića i drugo. Jasno je da je ova država zarobljena od mafije i da ovim napadom žele da zaplaše sve građane RS", istakao je Vukanović.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Šojicizacija

Ovo je Šojicizacija politike. Ovaj mali smara samo tako, novi njegov, tj. njegovih savjetnika performans, siguran sam 95% da je to njihovo lično maslo. Izračunajte zamjenu šajbe i guma, i dobijete da toliko daju i za svaki drugi performans. Sami su to uradili

MONDO REPORTAŽE