• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković angažovao privatno obezbjeđenje

Autor Brankica Spasenić

Draško Stanivuković poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS potvrdio je danas da je angažovao privatno obezbjeđenje jer, kako je rekao, "ne vjeruje u potpunu zaštitu MUP-a RS".

 Stanivuković angažovao privatno obezbjeđenje Izvor: BS/MONDO
Izvor: BS/MONDO

"Angažovali smo ih da budu uz mene, ako se nešto desi da reagujemo. Na porodičnom domu smo preduzeli i privatne mjere bezbjednosti. Zbog svega što se desilo, nemamo povjerenja u MUP RS. Ne mogu vjerovati u njihovu potpunu zaštitu", rekao je Stanivuković.

Stanivuković je kazao da će u narednim danima tražiti podršku i zaštitu stranih ambasada, koje je, kako je naveo, već kontaktirao, a istakao je i da policija nekoliko puta u toku dana obilazi njegovu kuću.

Direktor policije RS Darko Ćulum prošle sedmice je kazao da oni obavljaju bezbjednosnu procjenu ugroženosti poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini RS Draška Stanivukovića. Međutim, još nije stigla zvanična potvrda iz policije da li je gta procjena okončana.

Prošle sedmice održana je sjednica Odbora za bezbjednost Narodne skupštine RS, a u vezi sa uništavanjem automobila ispred Stanivukovićeve kuće 12. februara ove godine, kao i kasnijih prijetnji policijskog inspektora Stanivukovićevom saradniku Ivanu Begiću.

PDP je danas zatražio da se otkriju odgovorni za sva dešavanja, od uništavanja automobila, do prijetnji, te da se odgovorni sankcionišu.

Klub poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini RS pripremio je i Nacrt zakona o zabrani zastrašivanja.

Cilj je, objasnili su, da zakon prepozna "elemente sijanja straha i zastrašivanja", te da se odgovorni krivično gone i sankcionišu.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE