• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sud u Banjaluci: Kovačević je izdržao kaznu

Autor mondo.ba

Osnovni sud u Banjaluci demantovao je informacije objavljene u pojedinim medijima da Željko Kovačević, koji je sinoć nastradao u pucnjavi kod Laktaša, nije u zatvoru jer mu ovaj sud "nije otkucao rješenje presude".

Željko Kovačević, jedan od napadača na sinoć ubijenog biznismena Slavišu Krunića, krajem prošle godine je pušten na slobodu jer je izdržao pravosnažnu kaznu zatvora.

Kako je Mondu rečeno u Osnovnom sudu Banjaluka, medijske spekulacija da je Kovačević na slobodi jer "sud nije otkucao presudu", nisu tačne.

Kovačević je 2012. godine zbog teške krađe osuđen na pet godina i tri mjeseca zatvora, a kazna je nakon uvažene žalbe preinačena na zatvor u trajanju tri godine.

On je u KPZ Banjaluka boravio od 22. maja 2016. do 27. aprila 2018. kada je pušten na uslovni otpust. Kazna mu je istekla 23. decembra 2018. godine od kada je slobodan čovjek.

"Osuđeni Željeko Kovačević je dana 22.05.2016. godine primljen za izdržavanje kazne zatvora u trajanju od tri godine u KZP Banjakluka. Na osnovu Rješenja Komisije za uslovni otpust Republike Srpske pri Ministarstvu pravde RS od dana 23.04.2018. godine, osuđeni je dana 27.04.2018. godine pušten na uslovni otpust koji je trajao do 23.12.2018. godine, kada je redovno istekla pravosnažno izrečena kazna zatvora", kažu u Osnovnom sudu Banjaluka.

Uhapšen Željko Kovačević zbog zelenaštva

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE