• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednica čestita Dan slobode medija

Autor SRNA

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas da su svakom društvu potrebni slobodni, profesionalni i nezavisni mediji, koji poštuju tradicionalne novinarske vrijednosti i čije je izvještavanje zasnovano na provjerenim

 Predsjednica čestita Dan slobode medija Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO
Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

Cvijanovićeva je povodom 3. maja - Međunarodnog dana slobode medija, uputila čestitku novinarima, redakcijama, uredništvima i udruženjima novinara u Republici Srpskoj, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

"Institucije Republike Srpske i ubuduće će, u okviru nadležnosti, omogućavati što veći stepen medijskih sloboda, da bi medijski radnici svoj odgovoran posao obavljali sa što manje prepreka i poteškoća", poručila je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da je obilježavanje 3. maja - Međunarodnog dana slobode medija prilika da se ukaže na značaj osnovnih principa slobode medija, kao i njihove uloge u jačanju demokratskih principa.

"Još jednom koristim priliku da vam čestitam Međunarodni dan slobode medija i poželim bolji profesionalni i lični standard, uspješan rad i dobro zdravlje", navodi Cvijanovićeva u čestitki.

Sutra se obilježava Dan slobode medija koji je ustanovljen s ciljem da se podigne svijest o značaju slobode štampe i da bi se podsjetile vlade država da poštuju i podržavaju pravo na slobodu izražavanja.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE