• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Poligraf" postao politička partija

Autor SRNA

Političko-građanski front "Poligraf" zvanično je formiran u političku partiju.

 "Poligraf" postao politička partija Izvor: Mondo/Dušan Volaš
Izvor: Mondo/Dušan Volaš

U Banjaluci je večeras osnovana partija Političko- građanski front - Poligraf, čiji je predsjednik Zoran Talić poručio da će ova stranka nastojati da sve potencijale Republike Srpske pretvori u razvojne projekte, očuva narod i obezbijedi sigurnu egzistenciju ljudima na ovim prostorima.

Talić je, uoči osnivačke skupštine Poligrafa, rekao novinarima da će se ova stranka baviti konkretnim programima, vizijom, budućnošću i projektima regionalnog i evropskog tipa koji ovim prostorima mogu dati ekonomski zamajac, te otvoriti veće mogućnosti za domaće i strane investicije.

"Bavićemo se i pitanjima digitalizacije javnog sektora i samog sistema. Ako želimo da uđemo u digitalno društvo moramo iskoristiti svu našu pamet i znanje", rekao je Talić i dodao će posebna pažnja biti posvećena dijaspori.

On je naglasio da brojni ljudi, okupljeni u toj stranci, koja je ranije djelovala kao udruženje građana, mogu dati značajan doprinos razvoju Srpske.

"I dalje ćemo u svom radu biti u direktnom kontaktu sa građanima", naveo je Talić, koji je predsjednik banjalučke Skupštine grada.

On je dodao da ova stranka već planira formiranje opštinskih odbora u cijeloj Republici.

Predsjednik inicijativnog odbora za formiranje gradskog odbora Poligrafa u Trebinju Zoran Anđušić rekao je da će se Poligraf zalagati za to da lokalne zajednice budu motor razvoja Srpske i BiH.

"Naša stranka će u Trebinju postati nova politička snaga koja će pomagati u rješavanju svih životnih problema građana. Daćemo šansu mladim, stručnim ljudima da svojim idejama i inicijativama doprinesu poboljšanju života u cijeloj Srpskoj", rekao je Anđušić, koji je odbornik u Skupštini Trebinja.

Tatjana Čičić Odžaković iz ove stranke rekla je da Poligraf ostaje servis građanima radi rješavanja njihovih problema.

"Protekle dvije godine smo kao udruženje stalno bili na terenu sa aktivistima, simpatizerima i sugrađanima. To nas očekuje i u daljem radu", rekla je Odžakovićeva, koja je odbornik u Skupštini Banjaluke.

Osnivačkoj skupštini Poligrafa prisustvovali su brojni simpatizeri i članovi te stranke, kao i predstavnici drugih partija, zvanice iz političkog i društvenog života.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE