• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avaz: Evo šta je priznao inspektor Pandža

Autor mondo.ba

Marko Pandža, inspektor Agencije za istrage i zaštitu BiH, koji je danas ispitan u Tužilaštvu BiH u aferi "Alešević", priznao je tužiocima da je sve što je radio, radio u svoje ime, saznaje ''Avaz''.

Kako navodi sarajevski dnevni list, Pandža je tokom ispitivanja "priznao da je zloupotrebio ime Milana Tegeltije, da je novac koji je uzeo, uzeo isključivo za sebe i da s tim događajem predsjednik VSTS nije imao nikakve veze, te da o tome uopšte nije bio upoznat." 

"Avaz" sazanaje da je Pandža ispričao tužiocima da u ovom događaju nije postupao kao službeno lice i da se izvinio za sve neprijatnosti koje je prouzrokovao Tegeltiji i njegovoj porodici.

Pandža je navodno rekao da je ovom izjavom u Tužilaštvu BiH skinuo veliki teret sa sebe, a posebno se izvinio Milanu Tegeltiji i Vladi Јurišiću, koji se nalaze na snimku koji je objavio portal Žurnal.

"Na kraju je dodao da se iskreno kaje za probleme koje je napravio Tegeltiji, ali i svojoj porodici i prijateljima, zbog čega sada trpi osudu javnosti," objavio je "Avaz."

On je tužiocima dobrovoljno predao i privatni telefon.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE