• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUP RS: Ispitati navode Davidove majke

Autori mondo.ba Autori SRNA Autori Fena

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pozvali su Okružno javno tužilaštvo Banjaluka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima iznosi ime navodno odgovornog za smrt njenog sina.

 MUP RS traži da tužilaštvo ispita tačnost tvrdnji Suzane Radanović Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba
Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Pojedini portali prenijeli su da je Suzana Radanović, majka stradalog mladića Davida Dragičevića iz Banjaluke, na svom Facebook profilu, ali i na Facebook grupi Pravda za Davida, objavila status u kojem je direktno za smrt svoga sina optužila jednog inspektora MUPRS-a.

Iz MUP-a Srpske su podsjetili da Okružno tužilaštvo Banjaluka vodi istragu u vezi sa smrću Banjalučanina Davida Dragičevića.

"S obzirom na to da je Radanovićeva lično prozvala pripadnika MUP-a Republike Srpske za ubistvo, tražimo da se Okružno javno tužilaštvo o tome javno očituje. Pozivamo tužilaštvo da, ukoliko ima dokaze, postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za krivično djelo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom", navedeno je u saopštenju MUP-a Srpske.

Nestanak Davida Dragičevića prijavljen je 18. marta 2018. godine, a njegovo tijelo pronađeno je 24. marta u koritu rijeke Vrbas, na ušću Crkvene.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE