• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: NATO se svrstao na jednu stranu u ratu

Autor SRNA

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je bombardovanjem, najprije, Republike Srpske, a potom i Srbije, NATO ispisao najsramnije stranice istorije na evropskom kontinentu od završetka Drugog svjetskog rata.

 Dodik NATO bombardovanje  Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Vazdušnim operacijama na Republiku Srpsku NATO se otvoreno svrstao na jednu stranu u građanskom ratu u BiH i uticao na konačan ishod rata. Osiromašeni uranijum, koji je u tim operacijama bačen na teritoriju i Srpske i Srbije, i danas ubija našu djecu, pa se može reći da NATO operacije i 24 godine poslije imaju pogubne efekte po Republiku Srpsku i njen narod", rekao je Dodik Srni povodom 9. septembra - Dana sjećanja na žrtve NATO bombardovanja u Republici Srpskoj.

U danu kada se sjećamo svojih postradalih, ranjenih i bolesnih, Dodik je izrazio saučešće porodicama stradalih i solidarnost sa svima koji se i danas bore sa najtežim bolestima, kao posljedicom operacije NATO saveza.

"Vazdušni udari NATO-a devedesetih godina prošlog vijeka na Republiku Srpsku ostavili su trajan i neizbrisiv pečat u kolektivnoj svijesti našeg naroda", istakao je srpski član Predsjedništva BiH.

U Istočnoj Ilidži i Istočnom Novom Sarajevu danas će biti obilježen Dan sjećanja na žrtve NATO bombardovanja u Republici Srpskoj tokom kojeg je ubijeno 46 vojnika i više od 50 civila.

Još iz INFO

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Teodor

Na čijoj strani si ti tako pošten i patriotski nastrojen ratovao. Nešto nisam čuo da te je neko vidio blizu borbe. Samo te se srpski narod boji, a ostali se sprdače sa tvojim izjavama. Provaljen si.

....

veliki srbin, veliko srpski, veliki srb. veliko srps. Pa onda opet nanovo: veliki... Veliko... Zaista ljudi na ovim malim prostorima pate za nečim velikim...

Darko

Kako ti to sve znas kao da si bio u ratu

Chegevara

Bravo genije..kako si to samo uspio otkriti..pa sto si ukidao vojsku je li veliki Srbine

Odlično Brao

@Chegevara ukoso vojsku da nevinu. Nemere se boriti jačim

MONDO REPORTAŽE