• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čubrilović: Izmišljotine o "podjeli Prijedora"

Autor SRNA

Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović izjavio je danas Srni da sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom nikada nije razgovarao o navodnoj podjeli grada Prijedora.

 Kozarac opština Omarska Nedeljko Čubrilović DNS Demos Milorad Dodik Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Čubrilović je ocijenio da su čiste izmišljotine navodi o izdvajanju nekih mjesnih zajednica i njihovoj transformaciji u opštine.

"Ni u jednom momentu nije bilo razgovora, a ni u primisli inicijative da se razgovara o toj temi", naglasio je Čubrilović.

Možda će vas zanimati

On je dodao da to što izmišljaju razni portali ne zavređuju pažnju i ozbiljan komentar, ali da javnost mora znati da nije bilo inicijative i razgovora o podjeli grada Prijedora.

"Toga ne može ni biti dok ne dođe inicijativa iz resornog ministarstva koje je odgovorno za reorganizaciju lokalnih zajednica, a koje vodi neka druga stranka", rekao je Čubrilović.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković rekao je danas za portal "Insajder" da nikome u tom gradu ne može da bude drago zbog pokretanja inicijative o formiranju opštine Kozarac koja bi bila odvojena od Prijedora, kao i zbog ranije inicijative o formiranju opštine Omarska, navodeći da su se "u tu priču uključili prije svega SNSD i Demos".

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE