• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tokom prošle godine članovima Predsjedništva BiH upućeno pet prijetnji

Autor agencije/MONDO

Članovima Predsjedništva BiH tokom prošle godine upućeno je pet prijetnji, izjavio je danas direktor Direkcija za koordinaciju policijskih tela u BiH Mirsad Vilić.

On je istakao da je u prošloj godini zabilježeno 36 prijetnji osobama i objektima koje štite službenici Direkcije, a da je od toga najviše prijetnji, 19, bilo upućeno najvišim zvaničnicima BiH.

Dodao je da su četiri prijetnje bile upućene ministrima u Savjetu ministara, a tri zaposlenima u pravosudnim institucijama.

Možda će vas zanimati

"Zabilježene su i dvije prijetnje predsjedavajućem i zamjeniku predsjedavajućeg u domovima Parlamentarne skupštine BiH, dok su još četiri prijetnje bile usmjerene prema predstavnicima diplomatsko-konzularnih predstavništava BiH", rekao je Vilić, prenosi RTRS.

On je dodao da je u prošloj godini zabilježeno 17 prijetnji objektima koji su pod zaštitom Direkcije - zgradi Predsjedništva BiH, zgradi zajedničkih institucija BiH, kao i objektima diplomatsko-konzularnih predstavništava i međunarodnih organizacija.

"Sve informacije o ovim događajima proslijedili smo nadležnim policijskim agencijama i tužilaštvima, a kompletan izvještaj o radu Direkcije za prošlu godinu već je pripremljen i biće upućen u nadležne institucije", naveo je Vilić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE