• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Višković: Savčiću je presuđeno prije suđenja

Autor SRNA

Predsjednik Vlade Republike Srpske kaže da je niko nije kriv dok se to ne dokaže, a da se to odnosi i na Milomira Savčića.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je, povodom odluke Suda BiH kojom se generalu Milomiru Savčiću zabranjuje da obavlja dužnost predsjednika Boračke organizacije Srpske i ograničavaju nastupi u medijima, da čovjek dolazi u poziciju da mu je presuđeno i prije suđenja.

Višković je istakao da niko nije kriv dok se to ne dokaže, dok ne bude pravosnažno dokazano sve to što mu se stavlja na teret.

Pročitajte i ove vijesti

Premijer Srpske je upitao šta znači da se nekome zabrani da obavlja dužnost samo zato što je podnesena prijeva i da li to znači da je već kriv, procesuiran i osuđen.

"Izgleda da u BiH vladavina prava nije više ono što smo naučili i što jeste svugdje u svijetu", rekao je Višković novinarima u Istočnoj Ilidži.

Tužilaštvo BiH podiglo je 31. decembra prošle godine optužnicu protiv Savčića zbog, kako je navedeno, pomaganja u ratnom zločinu počinjenom 1995. godine u Srebrenici.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE