• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sutra posebna sjednica NSRS: Teme - Đukanović i evropski graničari

Autor SRNA

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da će 11. posebna sjednica parlamenta na zahtjev srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika biti održana sutra.

 Sutra posebna sjednica NSRS: Teme - Đukanović i evropski graničari Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Sjednica je zakazana za 17.00 časova, a Kolegijum je za ovu sjednicu utvrdio Prijedlog dnevnog reda sa jednom tačkom koja se odnosi na izjašnjenje o izjavama srpskog člana Predsjedništva BiH o proglašenju zaključka i odluke Predsjedništva usvojenim 19. februara 2020. godine veoma štetnim po vitalne interese Srpske, saopšteno je iz Odsjeka Narodne skupštine Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Predloženo je da bude potvrđena izjava srpskog člana Predsjedništva BiH po kojoj je zaključak o utvrđivanju zvanične posjete predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića BiH 2. i 3. marta 2020. godine usvojen bez konsenzusa veoma štetan po vitalne interese Republike Srpske.

Poslanici će se izjasniti i o prijedlogu odluke o potvrđivanju izjave srpskog člana Predsjedništva BiH po kojoj je odluka o prihvatanju Sporazuma o statusu između BiH i Evropske unije o aktivnostima koje provodi Agencija za evropsku graničnu i obalnu stražu na teritoriji BiH usvojena bez konsenzusa veoma štetna po vitalne interese Srpske.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE