• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Identifikovan gledalac BN-a koji je prijetio Dodiku

Autor SRNA

Policija Srpske identifikovala je čovjeka koji je prijetio smrću srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, a riječ je o Momiru Vujičiću (69) iz Jošika, kod Kozarske Dubice, potvrđeno je Srni u MUP-u Republike Srpske.

 Identifikovan gledalac BN-a koji je prijetio Dodiku Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

U toku sinoćnje emisije "Puls" na BN televiziji, u kojoj je gost bio predsjednik PDP-a Branislav Borenović, uživo se telefonom uključio gledalac koji je otvoreno pozvao na ubistvo srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Možda će vas zanimati

Gledalac, koji je bio potpisan kao Savo iz Njemačke, pitao je "da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kenedija".

Iz MUP-a Srpske ranije je rečeno Srni da će pripadnici MUP-a preduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa slučajem prijetnje srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, te o svemu obavijestiti nadležne organe.

Pogledajte prilog:

-
Izvor: Youtube/ BNTV

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Haris

Šta znači da se oni ograđuju od ovoga to? I onda kako da nema ovamo ovoga u ovoj njihovoj emisiji. I to ovoga poziva. Koji je bio uputio ovaj gledalac. I gdje sam ja sada dva puta bio pogledao ovu njihovu emisiju. I nema to nigdje. Da se ovo tu spominje. Da li su oni sa ove BN televizije da su bili to i uklonili. Dok nema ovoga. Ne mogu ovo nigdje da nađem. Kada sam bio ovo prvi put gledao. Sve očekujem sada će. Kada ono nikada. Ko da su oni i bili izbacili. I to ovo.

Da

Ma da. Sve ocekivano. Na BNu je mnogo toga lazno ili podvaljeno pa i ti gledaoci i komentari i vijesti. Rijaliti TV

MONDO REPORTAŽE