• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojičić: PDP zatražio odgađanje lokalnih izbora

Autor mondo.ba

Partija demokratskog progresa predložila je na sjednici Skupštine Grada Banjaluka da lokalni izbori koji bi u redovnom ritmu trebalo da s održe na jesen, budu odgođeni.

 Radojičić: PDP zatražio odgađanje lokalnih izbora Izvor: Srna

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić napisao je da je predloženo da sredstva predviđena za izbore budu preusmjerena u druge sektore.

Skupština grada Banjaluka odobrila je danas paket ekonomskih mjera koje će omogućiti poljoprivrednicima, zakupcima, poslovnim subjektima i preduzetnicima da se već od iduće sedmice mogu obratiti gradu sa zahtjevima za određene subvencije i olakšice, saopštio je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Da

To se vidi odavno, opozcija je u totalnom rasulu, i 6 mjeseci prije izbora na sve načine pokušavaju odgoditi iste, čemu tolika žurba, ima vremena do septembra. Pare za izbore će se dati ove ili sljedeće godine, isto je, a isti će i njima biti rezultat. Ne može niko narod prevariti. Pa imate stavove evropskih predstavnika da je RS najuspješniji regionalni primjer borbe protiv korone. Neko je na vrijeme uveo karantin i spriječio katastrofu, a vidite šta se dešava kad se sa odlukama odlaže kao što su radili u Srbiji, onda imate pune bolnice

MONDO REPORTAŽE