• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Govedarica: Dodik se neće (lako) odreći Košarca

Autor mondo.ba

Član Predsjedništva SDS-a Vukota Govedarica kazao da je Dodik poslao signal da se neće tako lako odreći Košarca i da je jedino moguće izbjeći njegovu odgovornost tako što će se po starom receptu baviti manipulacijom bez konkretnih mjera.

 Govedarica: Dodik se neće (lako) odreći Košarca Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Govedarica smatra da je javnosti upućena poruku da će odgovornost za ono što je učinio funkcioner SNSD-a i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac biti "skrivena pod plaštom borbe za interese Republike Srpske".

"Imajući u vidu jučerašnju izjavu predsjednika SNSD-a Milorada Dodika u vezi sa nedopustivim ponašanjem funkcionera te stranke Staše Košarca u kojoj se, između ostalog, kaže da bi smjene u Savjetu ministara mogle dovesti do gubljenja pozicija Republike Srpske, javnosti se šalje jasna poruka da će odgovornost za ono što je učinio biti skrivena pod plaštom borbe za interese Srpske", naveo je Govedarica.

Možda će vas zanimati



On je dodao da je Dodik uputio kritiku prema Košarcu, ali i poslao signal da ga se neće tako lako odreći i da je jedino moguće izbjeći njegovu odgovornost tako što će se po starom receptu baviti manipulacijom bez konkretnih mjera, saopšteno je iz SDS-a.

Govedarica je mišljenja da bi Košarac, kako je naveo, da ima časti podnio neopozivu ostavku.

Povodom ove izjave oglasio se portparol SNSD-a Radovan Kovačević nazvavši Govedaricu "političkim licemjerom".

"Ponašanje Staše Košarca za SNSD potpuno nedopustivo, neprihvatljivo i neće biti tolerisano, te da tu nema nikakve dileme", kazao je Kovačević.

On je rekao da je SNSD ozbiljna i odgovorna politička stranka koja nikada nije tolerisala neodgovorno i uvredljivo ponašanje svojih funkcionera i tako će biti i sada.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE