• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Završeno današnje zasjedanje NSRS, o ukidanju vanrednog stanja sutra

Izvor MONDO/Srna

Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske okončali su današnje zasjedanje, a posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena sutra raspravom o prijedlogu odluke o ukidanju vanrednog stanja u Srpskoj.

 Završeno današnje zasjedanje NSRS, o ukidanju vanrednog stanja sutra Izvor: NSRS

Na usvojenom dnevnom redu posebne sjednice parlamenta Srpske su i potvrđivanje akata koje je donio predsjednik Republike za vrijeme vanrednog stanja i donošenje odluke o prestanku važenja uredaba sa zakonskom snagom.

Biće razmatrani Prijedlog rebalansa ovogodišnjeg budžeta Republike Srpske i Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o izvršenju budžeta Srpske za 2020. godinu, oba po hitnom postupku.

Poslanici će raspravljati i o prijedlogu odluke o izmjeni odluke o dugoročnom zaduživanju Republike Srpske za 2020. godinu i prijedlogu odluke o prihvatanju zaduženja Srpske prema Svjetskoj banci - Međunarodnoj banci za obnovu i razvoj za dodatno finansiranje projekata registracije nekretnina (9048-VA).

Sjednica će biti održana u konferencijskoj sali Vlade Republike Srpske koja zadovoljava epidemiološke uslove prouzrokovane virusom korona.

Nastavak sjednice zakazan je za 10 časova.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nebitno

Gdje su minimalci za april Miloradee??

Srbin iz Modrice

Danas je dokazano kakvi nas ljudi vode. I da pozicija kad prica nema prekida kao i veliki baja koji nije nista osim obicne seljacine... A opozicija mora da suti kad im kazu da prestanu sa pricom. Toliko o tome koliko je narod lud i koga glasa.

MONDO REPORTAŽE