• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dalibor Pavlović kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora

Autor mondo.ba/SRNA

SNSD danas na Mrakovici održao sjednicuIzvršnog komiteta ove stranke sa funkcionerima iz Izborne jedinice jedan. Dodik za kandidata gradonačelnika Prijedora najavio Dalibora Pavlovića.

 Dalibor Pavlović kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Izvor: Srna/Katarina Panić

On je rekao da u Izbornoj jedinici jedan postoje značajni resursi za stabilizaciju i jačanje organizacije i strukture SNSD-a i da će SNSD veoma pripremljeni izaći na lokalne izbore.

"Idemo s velikim ambicijama što se tiče kandidata za gradonačelnika Prijedora. To je jedna od strateški važnih pozicija na kojoj ćemo insistirati i okupiti veću koalicionu većinu. Vjerujemo da možemo da imao kapacitet da dobijemo to mjesto i da Prijedor integrišemo u opštine koje pripadajau porodici SNSD-a“, naglasio je Dodik.

Na pitanje novinara ko je kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora, Dodik je pokazao na Dalibora Pavlovića.

"Ključno pitanje nije ovdje kandidatura. Znamo šta radimo i nećemo odustati od toga. Imali smo jednog prebjega, ali, evo, to je takva korumpirana politička struktura i politički život podrazumijeva i takve koji to čine. Ali SNSD je partija koja se nikad nije dijelila u vrhu. Iz SNSD-a nije nastala nijedna nova politička partija u Republici Srpskoj, ni u BiH. Mi smo ponosni na jedinstvo koje imamo i spremni smo da, naravno, idemo na izbore sa najvećim očekivanjima", poručio je Dodik.

Pavlović je aktuelni šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Prijedora i rukovodilac prijedorske filijale Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

Osim Dodika i funkcionera SNSD-a iz Izborne jedinice jedan, sjednici su prisustvovali visoki funkcioneri stranke Željka Cvijanović, Radovan Višković, Nada Tešanović, Nikola Špirić, Slavko Mitrović.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE