• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlada RS: Supruga premijera Viškovića nije zaražena koronom

Autor SRNA

Supruga predsjednika Vlade Republike Srpske nije pozitivna na virus korona, niti je imala simptome, niti je testirana na COVID-19, tvrde iz Vlade Republike Srpske.

 Vlada RS: Supruga premijera Viškovića nije zaražena koronom Izvor: Mondo.ba/Vedran Ševčuk

Supruga predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića nije pozitivna na virus korona, a ni premijer Srpske nema simptome koji bi ukazivali na prisustvo ovog virusa, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću povodom lažne vijesti koju su objavili pojedini mediji o zdravstvenom stanju Viškovićeve supruge.

"Supruga predsjednika Vlade Srpske Radovana Viškovića niti je testirana na kovid 19, niti je imala simptome. Na kovid 19 nije testiran ni Višković, kao ni ostali najuži članovi njegove porodice", navodi se u demantiju.

Porodica Višković će protiv novinara i medija koji su objavili lažnu vijest o zdravstvenom stanju supruge predsjednika Vlade Srpske Radovana Viškovića podnijeti tužbu i zatražiti zaštitu prava pred nadležnim pravosudnim institucijama.

"Objavljivanjem lažnih vijesti o zdravstvenom stanju članova porodice Višković, BN televizija nanosi štetu ugledu porodice Višković i predsjedniku Vlade Republike Srpske Radovanu Viškoviću", navodi se u saopštenju.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE