• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tegeltija: Hitno realizovati mjere za saniranje posljedica epidemije

Autor SRNA

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija upoznao je na sastanku putem video-linka međunarodne predstavnike o potrebi što hitnije realizacije mjera neophodnih za saniranje posljedica izazvanih epidemijom virusa korona.

 Tegeltija: Hitno realizovati mjere za saniranje posljedica epidemije Izvor: Srna/Snježana Lepir

Na sastanku sa međunarodnim predstavnicima razgovarano je o mogućnostima nastavka podrške infrastrukturnim projektima iz oblasti vodosnabdijevanja za koju je iskazana velika zainteresovanost lokalnih zajednica u BiH, saopšteno je iz Savjeta ministara.

Na sastanku su učestvovali direktor Svjetske banke u BiH Emanuel Salinas, šef Delegacije EU u BiH Johan Satler, rezidentni predstavnik Razvojnog programa u BiH Stelijana Nedera, te ambasadori Švajcarske Andrea Rauber Sakser i Švedske Johan Stromkvist.

Tegeltija je izrazio spremnost Savjeta ministara za saradnju i podršku aktivnostima koje doprinose unapređenju životnog standarda svih građana.

Sagovornici su zajednički ukazali na značaj ulaganja u vodoprivredne infrastrukturne projekte, kako bi se građanima, posebno u situacijama poput pandemije virusa korona, obezbijedili nesmetano i kontinuirano vodosnabdijevanje i sanitacija, navodi se u saopštenju.

Na sastanku su učestvovali i ministri spoljnih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković i spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, te zamjenik ministra finansija i trezora u Savjetu ministara Hazim Rančić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE