• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo ko će štampati glasačke listiće za izbore u BiH

Autor SRNA

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH izabrala je ponuđača "Unioninvestplastika" iz Sarajeva kao najpovoljnijeg za nabavku usluga štampanja i pakovanja glasačkih listića za lokalne izbore ove godine.

 Štampanje glasačkih listića za izbore u BiH Izvor: Tanjug/AP/Ahn Young-joon


Nakon pravosnažnosti ove odluke i nakon što budu ispunjeni zakonski uslovi, "Unioninvestplastici" biće dodijeljen okvirni sporazum za nabavku usluga štampanja i pakovanja glasačkih listića na ukupnu vrijednost od 688.485 KM bez PDV-a, odnosno 805.528 KM sa PDV-om, na period do dvije godine, saopšteno je iz CIK-a.

"Obavještavamo javnost da su do krajnjeg roka za dostavljanje ponuda dostavljene dvije ponude za usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića za lokalne izbore 2020. godine. Osim izabranog ponuđača, ponudu je dostavila i grupa ponuđača čiji je predstavnik `Atlantik BB` iz Banjaluke, koji su za tu uslugu ponudili cijenu 920.002 KM bez PDV-a, odnosno 1.076.402 KM sa PDV-om", naveli su iz CIK-a.

Na odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavku usluga štampanja i pakovanja glasačkih listića za lokalne izbore dozvoljena je žalba CIK-u od 10 dana od dana prijema odluke, dodaje se u saopštenju.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE