• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Socijalistička partija povlači potpis podrške Radojičiću?

Autori mondo.ba Autori Siniša Stanić

Predsjedništvo Socijalističke partije zatražilo je danas od banjalučke gradske organizacije da razmotri povlačenje potpisa podrške kandidaturi Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke.

 Socijalistička partija povlači potpis podrške Radojičiću? Izvor: Screenshot

"Predsjedništvo Socijalističke partije održalo je danas u Banjoj Luci sjednicu na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u RS sa posebnim osvrtom na Banjaluku. Predsjedništvo je naložilo banjalučkoj gradskoj organizaciji da na svojim organima razmotri povlačenje potpisa podrške kandidaturi Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke", saopšteno je iz Socijalističke partije.

Iako nije saopšten razlog za povlačenje podrške Radojičiću, ovakav stav predsjedništva SP-a uslijedio je nakon imenovanja Andree Dorić iz Socijalističke partije Srpske – SPS, za direktoricu Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, prenosi tvk3.info.

Dorićeva je danas imenovana rješenjem gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, a funkciju direktora Centra obavljaće umjesto dosadašnje direktorice Jelene Kurtinović iz SP.

Andrea Dorić je bivši član SP-a, koja je zajedno sa poslanicima u NSRS Maksimom Skokom, Goranom Selakom i Savom Vulićem tražila smjenu predsjednika te stranke Petra Đokića, ali i njegovu smjenu u Vladi RS, gdje obavlja funkciju ministra energetike i rudarstva.

Nakon isklučenja iz stranke, bivše članstvo SP-a formiralo je novu partiju SPS, koja je ostala koalicioni partner partijama na vlasti.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE