• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Političar proklinje Bošnjake koji prave savezništvo sa Srbima

Autor Siniša Stanić

Mirza Pašić, ministar savjetnik u Ministarstvu inostranih poslova BiH objavio je na Linkedin profilu poruku u kojoj proklinje Bošnjake koji sa Srbima prave savezništva ističući da na taj način svoj narod vode u smrt.

 Političar proklinje Bošnjake koji prave savezništvo sa Srbima Izvor: Printscreen , youtube

"Neka je proklet onaj Bošnjak koji sa Srbima pravi bilo kakav politički dogovor, jer svoj narod vodi u smrt", poručio je Pašić.

Naveo je i da je to nabolja poruka Bošnjacima koji žele da zaborave prošlost i krenu u svijetlu budućnost i ocijenio da su nacionalne politike Bošnjaka i Srba divergentne, pa su time bilo kakva politička savezništva potpuno nemoguća.

"Ko takva savezništva pokušava da pravi u svijetloj budućnosti ga čeka ostvarenje jasnog predskazanja: ‘poletjela crna ptica, biće Pljevlja Sreberenica’ i naravno ne samo Pljevlja, nego sva mjesta gdje Bošnjaci pomisle na bilo šta drugo osim oružane odbrane svog života i svoje časti", napisao je Pašić.

Pašić u poruci ističe da ako se Bošnjaci okrenu svojim prirodnim saveznicima sa kojima su uvek bili na istoj strani, onda se vidi na čijoj je strani brojna nadmoć.

(Mondo/Tanjug)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ljubiša

O kakvom mi to onda suživotu pričamo?? Zar je ovo multikulturalna ideja, građanska? Ako je ovo politika, pa čemu vodi??? Da se istrijebimo do kraja, ili da podignemo visoke zidove opasane bodljikavom žicom u svojim enklavama.?Ako je moguće imati enklavu, s obzirom na teritorijalne pretenzije...??!!

Normalan

Kako nema niti jednog komentara na ovakve gluposti i besmislice od ovog ratnog huškača bez mozga. Prvo, svi bošnjaci kako oni sebe nazivaju su muslimani. Potomci su srba koji su islamizovani, a vječno su protiv njih. Svaki dalji komentar je suvišan.

MONDO REPORTAŽE