• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konvencija SNSD-a u Banjaluci: Slogan kampanje "Okupljanje sa Srpsku"

Autor mondo.ba/RTRS

SNSD neće voditi negativnu kampanju na predstojećim lokalnim izborima, nego će se isključivo truditi da građanima predstavi šta je urađeno u protekle četiri godine, rečeno je na Konvenciji SNSD-a u Banjaluci.

 Konvencija SNSD-a u Banjaluci: Slogan kampanje "Okupljanje sa Srpsku" Izvor: Srna

Cilj je pobjeda u svim lokalnim zajednicama, rekao je predsjednik stranke, Milorad Dodik.

SNSD je uradio mnogo u prethodne četiri godine i to će tokom kampanje građanima da predstavi, rekao je predsjednik stranke Milorad Dodik. Kampanja se vodi svaki dan, a ne mjesec dana pred izbore i to bi druge stranke trebalo da nauče od SNSD-a, koji vodi kampanju svaki dan od svog osnivanja, poručio je Dodik.

On je naglasio da je njegov životini cilj neupitna i stabilna Srpska koja će pružati šansu mladima, koji će o njoj voditi računa u budućnosti i čuvati njenu slobodu.

Bez SNSD-a Srpska bi bila u opasnosti, istakao je Dodik i dodao da to građani prepoznaju, te da je važno da građani u Banjaluci podrže kandidati SNSD-a kao i širom Srpske.

"Ne priznajem ništa osim pobjede", poručio je Dodik, koji je Banjaluku naveo kao primjer gdje su riješili mnoge velike probleme i izgradili mnoge objekte za dobrobit svih građana.

Izvor: Srna

Na Konvenciji SNSD-a pod sloganom Okupljanje za Srpsku, prisutnima su se putem video-linka obratili kandidati za gradonačelnike širom Srpske. Na ovim izborima poseban je akcenat stavljen na mlade kandidate, a više od 23 kandidata za načelnike i gradonačelnike mlađi su od 40 godina.

Prisutnima se obratio i šef Izbornog štaba SNSD-a, Srđan Rajčević.

"Cilj ove stranke i njenih 200.000 članova je snažna, razvijena i stabilna Republika Srpska, i nema sumnje da će se do njega stići iako su okolnosti otežane. Uprkos virusu koji ne dozvoljava okupljanje moramo to da učinimo i zato je slogan naše kampanje za lokalne izbore 'Okupljanje za Srpsku'", rekao je Rajčević na Konvenciji SNSD-a u Banjaluci.

Izvor: Srna

Ono što rade lokalne zajednice ne može se odvojiti od onoga što radi Republika Srpska, poručila je potpredsjednica SNSD-a, Željka Cvijanović. Sve veći broj mladih koji pristupaju stranci, kaže, pokazatelj su da stranka dobro radi svoj posao.

"Zato vjerujem u sve naše generacije i sve one koji će nam prići u budućnosti. Mi se ne bavimo drugima, mi smo ljudi koji se bave ozbiljnim stvarima i odgovornim procesima i kao odgovorna partija hoćemo da damo najbolji odgovor na sve procese", dodala je Cvijanovićeva.

Izvor: Srna

Stranka je naročito zadovoljna svime što je urađeno u gradu Banjaluci tokom mandata Igora Radojičića, koji je pozvao na okupljanje ne samo članove i simpatizere SNSD-a, nego i koalicione partnere. U posljednje četiri godine, kaže, grad je u velikoj mjeri transformisan.

"Banjaluka je na dobrom putu i to smatra najveći broj njenih građana. Gledamo šta je najbolje u našem okruženju i želimo da služimo kao primjer svim našim drugim gradovima i opštinama i svim našim kolegama koji su sa nama", rekao je Radojičić.

Radojičić je u obraćanju nabrojao šta je sve urađeno u Banjaluci, što je i vidljivo svima koji tu žive.

"Ciljevi treba da nam budu isto tako ambiciozini, jednocifrena stopa nezaposlenosti uprkos epidemiji te rekordan broj zaposlenih, te riješeni komunalni problemi", rekao je Radojičić.

Izvor: Srna

Ne smije se zaboraviti ni nacionalna politika, ni činjenica da su Srbi stradalnički narod, ali se treba okrenuti mladosti i budućnosti stabilizovanju Srpske i jačanju privrede, poručeno je sa Konvencije.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Ko bolje prati, vidjeće da svi političari krše zabrane ne nose maske, okupljaju narod bez maski, grupišu se među njih i kad narod to vidi ni drugi neće poštovati preporuke. Nažalost slijedi nam isto ono što i Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji i CG poslije izbora a to je da eksplodira Korona nakon izbora, a do tada će govoriti stanje solidno, samo da bi povećali izlaznost

MONDO REPORTAŽE