• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloradu Dodiku Povelja grada za izuzetan doprinos

Autor SRNA

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ovogodišnji je dobitnik najvišeg priznanja Bijeljine - Povelje grada za izuzetan doprinos razvoju lokalne samouprave i zalaganje za izgradnju vitalnih infrastrukturnih projekata.

 Miloradu Dodiku Povelja grada za izuzetan doprinos Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk

Priznanja se dodjeljuju povodom Dana grada 24. septembra, kojim se proslavlja prvo oslobođenje Bijeljine od fašističkog okupatora u Drugom svjetskom ratu.

Zlatnom medaljom "Knez Ivo od Semebrije" posthumno će biti nagrađen Đoko Mihajlović, dugogodišnji generalni sekretar Crvenog krsta Republike Srpske, za nesebičnost i požrtvovanost u humanitarnom radu.

Ovo priznanje će posthumno biti dodijeljeno i za Blagoja Gavrilovića, za ličnu hrabrost i nesebično požrtvovanje u proteklom otadžbinskom ratu, te predan rad na mjestu predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske i predsjednika Boračke organizacije opštine Bijeljina.

Zlatnom medaljom "Knez Ivo od Semebrije" biće nagrađeni učesnici humanitarne akcije "Respiratori za Srpsku", kao i Bolnica "Sveti Vračevi" i Dom zdravlja u Bijeljini za izuzetan doprinos i nesebičan rad u vrijeme borbe protiv virusa korona.

Među dobitnicima priznanja su Udruženje veterana "Garda Panteri", Gradska organizacija porodica zarobljenih, poginulih i nestalih lica iz Bijeljine i niz pojedinaca i firmi zaslužnih za razvoj Bijeljine u različitim oblastima.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Iz svakog grada po povelja za našeg Dodu

MONDO REPORTAŽE