• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojičić na početku kampanje: Napravili smo toplanu, fabriku vode, četiri mosta...

Autor SRNA

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima ispred koalicije "Okupljanje za Banjaluku" Igor Radojičić postavio je danas prvi stranački plakat povodom početka predizborne kampanje.

 Igor Radojičić kampanja izbori 2020 Izvor: MONDO

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima ispred koalicije "Okupljanje za Banjaluku" Igor Radojičić rekao je danas da postavljanjem prvih stranačkih plakata povodom početka predizborne kampanje koalicija finalizuju rezultat napornog i vrijednog rada u prethodnom periodu s ciljem da grad na Vrbasu dobije stabilno i odlučno vođstvo sa strateškom vizijom.

Radojičić je rekao novinarima da je vrijeme za "Okupljanje za Banjaluku“, te da "Vidovdanska koalicija", koju u gradu na Vrbasu čini 10 partija, danas nije samo počela kampanju, već je došla da finalizuje pomenute rezultate u prethodnih hiljadu i po dana, koliko su na vlasti.

Šta je na početku kampanje rekao Radojičićev protivkandidat?

"Iza nas je u Banjaluci u prethodne četiri godine urađeno mnogo projekata i riješeno hiljade pojedinačnih problema građana. Napravljeni su i po jedna nova toplana i fabrika vode, tri sportske dvorane i četiri mosta u različitim fazama, te 26 dječijih igrališta i desetine kilometara vodovodne mreže", naveo je Radojičić.

On je rekao da Banjaluku čine ljudi, zbog čega je bitna "Banjaluka ljudskog lica".

"U odnosu na predratno vrijeme imamo više sportskih klubova koji su se plasirali na međunarodnu sportsku scenu, bili smo u finalu za evropsku prijestonicu kulture i pokrenuli akcije besplatnih zdravstvenih pregleda građana i podrške centrima i klubovima za stare, invalide i osobe sa teškoćama u razvoju. Banjaluka mora voditi računa o svojim građanima", naveo je Radojičić.

On je rekao da su okupljeni oko realnog i ambicioznog plana, jer Banjaluka, kako kaže, u narednim godinama mora biti najbolja i uzor svima.

"Okupljeni smo oko realnih i ambicioznih planova i grada u kome će građani željeti da žive i u kome će se za još 8.000 povećati broj zaposlenih koji je u prethodne četiri godine povećan za više od 8.000. Okupljeni smo i oko grada u kome će biti riješena komunalna pitanja, u kome će biti intenzivni sport, kultura i društveni život. Želimo grad u koji će se dolaziti, koji će biti domaćin brojnim turistima i gostima i koji će živjeti bogato kao ponosan glavni grad Republike Srpske", poručio je Radojičić.

On je pozvao sve stranke da u izbornoj kampanji vode fer borbu i predstave građanima svoje programe.

"Banjaluka nakon izbora treba da dobije stabilno odlučno vođstvo sa strateškom vizijom", zaključio je Radojičić koji je danas u centru Banjaluke, zajedno sa nosiocima izbornih lista PUP-a, US-a, DNS-a, DEMOS-a, SP-a, SPS-a, Prve SDS, NDP-a i Poligrafa, simbolično postavio prve stranačke plakate povodom početka predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore u BiH.

U BiH je danas zvanično počela predizborna kampanja za lokalne izbore koji su zakazani za 15. novembar.

Izbori 2020

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE