• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Talić: Banjaluku razvijati kroz bescarinske zone i subzone

Autor SRNA

Političko-građanski front Poligraf očekuje odlične rezultate na predstojećim lokalnim izborima, te u kampanju ulazi sa poznatim sloganom "Zdrava Banjaluka".

 Talić: Banjaluku razvijati kroz bescarinske zone i subzone Izvor: Srna

Fokus kampanje biće predstavljanje programa za kreiranje zdravog sistema, zajedničkom radu i rješenjima za dobrobit svih sugrađana, rekao je predsjednik ove stranke Zoran Talić.

Talić je, obraćajući se večeras u Banjaluci povodom početka kampanje za predstojeće lokalne izbore, poručio da Banjaluku treba razvijati kao privredni centar kroz bescarinske zone i subzone koje bi mogle dovesti do većeg zapošljavanja građana.

"Isto tako, treba stimulisati da se određeni privredni kapaciteti u svojim dijelovima dislociraju na seoska područja kako bi na taj način zadržali stanovništvo u selima, a samim tim bi jačali i privredni i poljoprivredni potencijal ruralnog područja", rekao je Talić.

On je dodao da se dugoročna vizija razvoja Banjaluke u privrednom smislu treba razvijati kao sastavni dio Savskog koridora kroz privredu, poljoprivredu i turistički kapacitet preko najvećeg potencijala Banjaluke - rijeke Vrbas.

Šef izbornog štaba Poligrafa za Banjaluku Veliša Malobabić istakao je da program fronta za razvoj ovog grada predstavlja kontinuitet politike sa kojom su se i ranije predstavili sugrađanima, te je naglasio da ova stranka predstavlja novu snagu u gradu i da Banjaluka prepoznaje ideje i kvalitetne ljude koje okuplja Poligraf.

"Ovo je samo zvanični početak kampanje na osnovu Izbornog zakona. Poligraf je od svog osnivanja svakodnevno u kampanji i na terenu u komunikaciji sa našim sugrađanima. Za nas je stalno izborna kampanja", istakao je Malobabić.

On je izrazio zadovoljstvo što je gradska vlast u prethodne četiri godine prepoznala i počela implementirati dosta stvari iz Poligrafovog programa, što je ujedno i pokazatelj da se na konkretnim projektima ostvaruje najbolja saradnja.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE