• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik o prijavi i saslušanju Nešića: Uobičajene mjere koje preduzimaju odgovorne strukture vlasti

Autor Dušan Volaš

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je stvorena loša atmosfera u korišćenju resursa javnih nabavki i da su podnošenje prijave protiv predsjednika DNS-a Nenada Nešića i poziv na saslušanje u MUP RS uobičajene mjere koje preduzimaju odgovorne strukture vlasti.

 Dodik o prijavi i saslušanju Nešića: Uobičajene mjere koje preduzimaju odgovorne strukture vlasti Izvor: Srđan Jeremić/Srna

"Stvorila se loša atmosfera u korišćenju resursa javnih nabavki i u tom pogledu se preduzimaju mjere koje su uobičajene za odgovorne strukture vlasti i tu nema nikakvih problema i nema ništa sporno. Tako ćemo se ponašati i prema kadru iz SNSD-a", rekao je Dodik, prenosi RTRS.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pozvan je danas u Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, ali kako je za Mondo potvrdio njegov advokat, on je odbio dati izjavu.

Advokat Branislav Cvijanović je potvrdio da je sa svojim klijentom došao u službene prostorije, ali da izjavu nije dao. Međutim, nije precizirao na koje okolnosti je Nešić pozvan u policiju.

"Izjavu nije dao, a daće je kada i ako bude pozvan u Okružno javno tužilaštvo," dodao je Cvijanović.

Agencija Srna, pozivajući se na svoja saznanja, objavila je da je Nešić ispitan u svojstvu osumnjičenog u prostorijama Uprave kriminalističke policije po naredbi Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka u okviru istrage da je počinio krivična djela zloupotreba službenog položaja i neizvršenje sudske odluke.

Prijavu protiv Nešića, prema nezvaničnim saznanjima Srne, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka podnijela je Kancelarija za razmatranje žalbi BiH u vezi sa postupkom javnih nabavki za zaštitu i redovno održavanje regionalnih i magistralnih puteva iz oblasti jedan.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE